Whatsapp İhbar Hattı0537 893 2727

TİM Halı Sektör Kurulu Başkanı Kaplan’dan Bayram Mesajı

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Halı Sektör Kurulu Başkanı Salahattin Kaplan, Ramazan Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı.

TİM Halı Sektör Kurulu Başkanı Kaplan’dan Bayram Mesajı
28 Nisan 2022 MyGaziantep

İslam alemi olarak rahmet, mağfiret ve ilahi affın zirveye ulaştığı mübarek Ramazan Bayrama kavuşmanın huzuru ve mutluluğunu yaşadıklarını belirten TİM Halı Sektör Kurulu Başkanı Salahattin Kaplan, “Bolluk ve bereketin, rahmet ve mağfiretin zirveye ulaştığı Ramazan ayını geride bırakarak bayrama ulaşmanın sevincini yaşıyoruz. Bayramlar her yıl gelip geçen sıradan günler olmayıp, dargınlık ve küskünlüklerin giderildiği, barış, sevgi ve kardeşlik duygularının toplumun tüm kesimlerine yayıldığı, yardımlaşma ve dayanışma duygularının güçlendiği özel günlerdir. Bizler için önemli fırsatlar sunan bayramları anlamına uygun bir şekilde kutlamak, aile büyüklerimizi, yaşlıları ve hastaları ziyaret etmek, çocukları sevindirmek birlik ve beraberliğimizi güçlendirecek, toplumsal yaraların sarılmasını sağlayacaktır” diye konuştu.

Başkan Kaplan mesajını, “Dünyada savaşların olmadığı, mazlumların gözyaşlarının akmadığı, insanların huzur ve refah içinde yaşadığı günler getirmesi dileğiyle tüm Müslümanların mübarek Ramazan Bayramını tebrik ediyorum” sözleri ile tamamladı.

Yorumlar (0)

Yorum Yaz