Whatsapp İhbar Hattı0537 893 2727

Rüyada asansörle yukarı çıkmak ne demek?

Rüyada asansörle yukarı çıkmak yüksek ve ulvi bir mevkiye nailiyete delalet eder.

Rüyada asansörle yukarı çıkmak ne demek?
6 Haziran 2019 MyGaziantep

Rüyada asansörle yukarı çıkmak yüksek ve ulvi bir mevkiye nailiyete delalet eder. Rüyasında uzun ve görkemli bir binaya asansörle çıktığını gören kişi büyük bir zata intisap eder, onun ilim ve irfan nurundan faydalanır. Bekar ise evleneceğine işarettir. Tasa ve kederlerden kurtulmaktır. Rüyada asansörle bir yere çıktığını görmek, iş hayatında yükselmek demektir. Asansörle yukarı çıktığını gören bütün engelleri aşmaya gayret gösterecektir.

İçinde insanların bulunduğu asansörle yukarıya çıkmak, bütün insanlar hakkında hayır ve onun yapacağı güzel bir iş ile tabir olunur. Büyük bir iş yerinin yada alış veriş merkezinin asansörüyle yukarı çıktığını gören rızkının bollaşacağına ve malının bereketine alamet eder. Bazı Rüya tabircileri demiştir ki; Rüyada asansörle yukarı çıkmak şansın döndüğüne delalettir.

Kişinin rüyada bilmediği bir asansörle yukarı çıktığını görmesi, korkuda ise korktuğu şeyden emin olmaya, hasta ise şifaya ermeye ve cennete girmeye delâlet eder. Korku, hastalık yoksa; o Rüyayı gören kişi şeref ve sevince sahip olur. Kişinin rüyada asansörle çıktığını görmesi, hayır ve iyiliğe nâiliyete delâlet eder. Bazan da rüyada Asansör görmek, yolculuk ile tâbir olunur.

Rüyada asansöre binerek yukarı çıkmak, rüya sahibinin gerçek hayatta ve iş hayatında yükselişe geçeceğine tebir edilir. Bu rüyayı gören kişi, hayattaki mücadelelerinden başarıyla çıkacaktır. Yaptığı işlerde başarıya ulaşacaktır. Bu rüyayı işsiz birisi görmüşse yakın zamanda iş bulacak demektir. Öğrenci birinin asansör ile yukarı çıktığını görmesi eğitim hayatının başarılı geçeceği anlamına gelmektedir.

Yorumlar (0)

Yorum Yaz