Whatsapp İhbar Hattı0537 893 2727

NTO’da Karabacak ve Özyurt güven tazeledi

Nizip Ticaret Odası’nda (NTO) Meclis Başkanlık Divanı, Yönetim Kurulu, Disiplin Kurulu Üyeleri ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Delege seçimi yapıldı.

NTO’da Karabacak ve Özyurt güven tazeledi
7 Ekim 2022 MyGaziantep

NTO Meclis toplantı salonunda yapılan seçimlerde mevcut başkanlar Bekir Karabacak Meclis Başkanı ve Mehmet Özyurt Yönetim Kurulu Başkanı seçilerek güven tazeledi.
Nizip Ticaret Odası’nda 2 Ekimde yapılan seçimler sonucu oluşan 34 Meclis Üyesi, Meclis Başkanı, Yönetim Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulunu, Meclis Başkan Yardımcıları ve Kâtip Üye, Disiplin Kurulu ve TOBB Genel Kurul Delegelerini seçti.
Gerçekleşen seçimlerin ardından NTO Meclis Başkanı Bekir Karabacak yaptığı açıklamada; “Bugün gerçekleşen Meclis Başkanı, Yönetim Kurulu Başkanı, Yönetim Kurulu Üyeleri, Meclis Başkan Yardımcıları, Meclis Kâtip Üye, Disiplin Kurulu Üyeleri ve TOBB Genel Kurul Delegeleri seçimleri Nizip’imize Gaziantep’e ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.
Tüm meclis üyelerine vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür eden NTO Meclis Başkanı Karabacak şu şekilde konuştu: “NTO da dün dolduğu gibi bugünde ne siyasetin ne de etnik kimliğin kullanılmadığı bir seçim tamamlanmıştır. Tüm sektörleri en güzel şekilde temsil edeceğinize ve birlik beraberlik içerisinde Nizip ve ülkemiz için en güzel projelere imza atacağımıza inanıyoruz. Sizlerle beraber çalışmaktan onur ve gurur duyacağımızı da belirtmek istiyorum.”şeklinde konuştu.
Yapılan seçimlerde kendilerine teveccüh gösteren tüm meclis üyelerine teşekkür eden NTO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özyurt, “Bugün yapılan seçimlerin kazananı Nizip, Türkiye ve ekonomidir.” dedi.
Kurumların yaşatılmasının gerekliliğine vurgu yapan NTO Başkanı Mehmet Özyurt sözlerini şu şekilde sürdürdü: “ Kurumlarda huzursuzluk güvensizlik ortamı olursa başarıda olamaz. Dolayısıyla bugün yapılan seçimlerde bizlere güvenen meclis üyelerimize dostlarımıza bu birliğin sağlanmasına destek olan tüm arkadaşlarımıza teşekkürü bir borç biliyorum. Önümüzde yeni bir dönem var bu dönem içerisinde aramıza yeni katılan arkadaşlarımızdan alacağımız sinerji ile NTO olarak meslek komitelerimizin üyelerimizin sorunlarına öncülük edeceğiz. Burada meslek komitelerimize önemli görevler düşmektedir. Her sektörün temsil edildiği komitelerimiz oluştu. Komitelerimiz inşallah sorunları bize iletecekler bizlerde bunların çözümü için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bu huzur ortamında gerçekleşen seçimlerimizin yansıması inşallah Nizip’e ve ülke ekonomisine olacaktır. Sizler NTO meclis üyesi oldunuz bu meclis üyesi kimliği çok kıymetlidir. Bu kimliği mutlaka korumalıyız ve nereye giderseniz gidin bu kimliği söylemekten hiç geri durmayınız. NTO meclis üyesi olmak bir ayrıcalıktır. Zaman eski zaman değil, NTO eski NTO değildir. Başarısızlığa ne bizim, ne Nizip’in, nede ülkemizin tahammülü kalmamıştır. Buraya seçilen arkadaşımız sadece ismimiz olsun diye seçilmiş insanlar değildir. Sizlerinde en iyi şekilde bu bayrağı taşıyacağınıza inanıyorum.” ifadelerini kullandı.
Nizip Ticaret Odası Meclis Başkanlık Divanı, Yönetim Kurulu, Disiplin Kurulu Üyeleri ve TOBB Genel Kurul Delegeleri şu şekilde oluştu.

MECLİS BAŞKANLIK DİVANI
1. BEKİR KARABACAK MECLİS BAŞKANI
2. COŞKUN GÜZEL MECLİS BAŞKAN YARDIMCISI
3. NECDET BAŞEĞMEZ MECLİS BAŞKAN YARDIMCISI
4. ÖMER ÇAPAN MECLİS BAŞKAN YARDIMCISI
5. MÜSLÜM ASLAN KÂTİP ÜYE

YÖNETİM KURULU ÜYELERİ
1. MEHMET ÖZYURT YÖNETİM KURULU BAŞKANI
2. SAVAŞ ALİ ALKAN
3. MUSTAFA DOKTOROĞLU
4. MUSTAFA KAYA (SAFFAT OĞLU)
5. İBRAHİM ÖZKAYA
6. MAHMUT POLAT
7. SELAHATTİN MARANGOZ
8. KENAN ÖZDEMİR
9. DERDE TAŞ

DİSİPLİN KURULU ÜYELERİ
1. ERSİN ÖZDEMİR
2. SERKAN AVKAN
3. İBRAHİM KILIÇ
4. KASIM BÖLER
5. EMİN UMUR ALTINBAŞ
6. MUSTAFA İLKER AKPEK

TOBB GENEL KURUL DELEGESİ
1. ŞERİF DAĞLI

Yorumlar (0)

Yorum Yaz