Whatsapp İhbar Hattı0537 893 2727

Gaziantep Polisgücü Türkiye Süper Ligi ikinci hazır

Gaziantep Polisgücü Spor Kulübü kadın ve erkek hokey takımları 14-22 Mayıs 2022 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan THF Kadın ve Erkekler Açık Alan Süper Ligi ikinci etabın hazırlıklarını tamamladı.

Gaziantep Polisgücü Türkiye Süper Ligi ikinci hazır
13 Mayıs 2022 MyGaziantep

Her iki ligin şampiyonluk kupasının Gaziantep’e kazandırılmak istendiğini ifade eden Başkan Mehmet Kaplan sporculara başarılar diledi.

Türkiye Hokey Federasyonu 2021-2022 Kadınlar ve Erkekler Açık Alan Süper Ligi ikinci etabı 14-22 Mayıs 2022 tarihleri arasında start alıyor. Kadınlar Süperliği ’ne Gaziantep’in Erkekler Süper Ligi’ne Osmaniye'nin ev sahipliği yapacak. Gaziantep Polisgücü Spor kadın ve erkek takımlarının mücadele edeceği Süper Lig ikinci etapla ilgili hazırlıkların tamamlandığını ifade eden Gaziantep Polisgücü Spor Kulüp Başkanı Mehmet Kaplan bugün Osmaniye’ye uğurlanan erkek hokey takımı için Zeugma Park Cafer’de düzenlenen kahvaltıda sporcularla bir araya gelerek sohbet etti. Süper lig ardından her iki takımın Avrupa Şampiyonalarında mücadele edeceğini de ifade eden Başkan Mehmet Kaplan “Bugün erkek takımımızı Osmaniye’de gerçekleştirilecek olan süper lig ikinci etap maçları için uğurluyoruz. Her iki takımımızda 14-22 Mayıs 2022 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan THF Kadın ve Erkekler Açık Alan Süper Ligi ikinci etabın hazırlıklarını tamamladı. Kadın takımımız birinci etabı namağlup unvanla lider tamamlamış, erkek takımımızda yine namağlup unvanla ikinci sırada tamamlamıştı. Amacımız her iki takımımızın da Türkiye Şampiyonluk kupalarını Gazi Kentimize bir kez daha kazandırmasıdır” dedi.

Süper Ligden Sonra Avrupa Şampiyonası

Başkan Kaplan Gaziantep Polisgücü Spor kadın ve erkek takımlarının Avrupa Şampiyonasının hazırlıklarını da yaptığını ifade ederek “THF Süper Liglerinin tamamlanmasının ardından her iki takımımız 3-6 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Avrupa Şampiyonalarında mücadele edecek. Erkek takımımız bu tarihler arasında Danimarka’da mücadele edecek olup aynı tarihler arasında Gaziantep Polisgücü Spor Alanya’da kadınlar Avrupa Şampiyonasına ev sahipliği yapacak” dedi.  

 

 

Yorumlar (0)

Yorum Yaz