Whatsapp İhbar Hattı0537 893 2727

Bıttım Sabununun Faydaları Nelerdir?

Bıttım Sabunu saça karşı büyük faydası vardır. Saçınıza parlaklık ve canlılık katıyor, hatta yapılan bazı araştırmalara göre saç fasiküllerini besleyerek, saçınızın yumuşak yapıda olmasını sağlıyor.

Bıttım Sabununun Faydaları Nelerdir?
11 Aralık 2020 MyGaziantep

Tıkanan saç gözeneklerini açarak, saç derisindeki bakterilerin giderilmesine yardımcı oluyor. Tamamen doğal yöntemlerle ürettiğimiz Doğal Bıttım Sabunu ayrıca erken yaşta hormonlara bağlı olarak yaşanan, saç beyazlaması sorununu yok etmeye yardımcı oluyor. Bıttım Sabununu düzenli bir şekilde kullandığınızda ise saç dökülmesini durdurmaya yardımcı oluyor.  Kuru yapıda saçlarınız varsa nemlendirmeye yardımcı oluyor ve saç diplerinizin güçlenmesini sağlıyor. Saç derisinde oluşan bakterileri ortadan kaldırmaya yardımcı oluyor. Bıttım Sabunu cilde karşı da oldukça etkilidir. Cildinizde oluşan siyah noktaların giderilmesine de yardımcı oluyor. Gözeneklerin açılmasını sağlayan bıttım sabunu varisleri rahatlatarak azalmasına yardımcı oluyor. Bıttım Sabunu, ciltte peeling etkisi yaratarak cilde pürüzsüz bir görünüm sağlıyor. Günlük hayatınızda güneşe çok maruz kalıyorsanız, lekelenmelerden şikâyetçi olabilirsiniz. Bunun için Doğal Bıttım Sabunumuz güneş lekelerinin geçmesine de yardımcı oluyor.

Bıttım Sabunu, saça ve cilde faydalı olduğu kadar iyi bir mikrop gidericidir. Mikropları gideren yapısı sayesinde cildinizde oluşacak olan sorunları engellemeye yardımcı oluyor. Ayrıca Bıttım Sabununun, insanları rahatlatan hoş bir kokusu vardır. Bıttım Sabunu, vücudu bakteri ve mikroplardan arındırmaya yardımcı oluyor. Bıttım Sabunu, antiseptik özelliği olduğu için bu dönemlerde ( Covid- 19 ) daha çok tercih ediliyor.  Tüm cilt tipleri için kullanılıyor. Düzenli olarak kullandığınızda etkiyi görebilirsiniz. Tamamen doğal malzemelerle üretilen Bıttım Sabunu kimyasal madde içermiyor. Bıttım Sabunu cilt meselelerinin giderilmesi için kullanıldığında da bolca köpürtülerek, cildin meseleli bölgesine sürülmeli, bir müddet bekletildikten sonra bol su ile durulama yapılmalıdır. Belli bir düzende ve aralıksız bir biçimde kullanıldığında cilt meselelerinin ortadan kaldırılmasını sağlayan bıttım sabunu, doğal ürün kullanıldığı sürece olumlu sonuçlar almanıza yardımcı oluyor.

Yorumlar (0)

Yorum Yaz